Fizetés és Szállítás

Webáruházunkból történő rendelés esetén az alábbi szállítási módok közül választhatsz:

 

  1. Házhoz kézbesítés

    Ebben az esetben a csomagodat GLS  kézbesíti az általad megadott címre. A futár a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a címzett részére. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, küldemény érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra. Ha a címzett telefonszáma feltüntetésre került a címiraton, az futár egyeztet a második kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről a címzettel. Sikertelen egyeztetés esetén a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. A második kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén a csomagot a futár visszaszállítja a rinoceros.hu raktárába.

 

  1. Személyes átvétel
    Személyes átvétel esetén, átveheted a rendelésed az üzletünkben. Erre a rendelés leadása után maximum 14 nap áll rendelkezésedre.

Cím: 5300 Karcag, Szt István sgt 78.

 

A rendelésed kiegyenlítésére a következő fizetési módok állnak a rendelkezésedre:

 

 

  1. Átvételkor készpénzes fizetés

Ebben az esetben kézbesítéskor a futárnak kell kiegyenlítened a rendelésed összegét készpénzben.

 

  1. Személyes átvétel készpénzes fizetés

Ebben az esetben a rendelésed átvételekor kiegyenlítened a rendelésed összegét készpénzben.

 

 

  1. Bankkártyás fizetés Barionnal

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

 

Vásárlói dokumentumok

A.SZ.F

GDPR

Fizetés és szállítás

  •