Ha gondba esel, hogy mit is kellene ajándékozni, nagyszerű ötlet a bögre.
Használati tárgy, sokszor az ember keze ügyébe kerül, így aki kapja mindig jó érzéssel gondol rád.
Születésnapra, névnapra, karácsonyra vagy egyéb alkalmakra, céges rendezvényekre, vagy csak úgy, mert …

Fotóval és/vagy frappáns szöveggel, esetleg céglogóval is feliratozható. Iskoláknak, óvodáknak, munkahelyeknek vagy családi csoportképet megszerkesztjük, hogy mindenki panoráma körben rajta legyen a bögrén.

Szívesen megvalósítunk bármilyen egyedi fényképes bögre ötletet, képpel, szöveggel, logóval stb. Töltsd fel a képet vagy logót és rögtön egyedi lesz az ajándékod!

Egyedi kéréseddel írj bátran üzenetet nekünk!

Termékleírás

3 dl-es, szuper fehér színű, vastag falú, prémium minőségű kerámia bögre kávé, cappuccino vagy tea fogyasztására. A bögrék nyomtatható felülete: 220 mm x 95 mm

A bögréinken lévő nyomatok ellenállnak a mosószereknek ezért a bögrék mosogatógépben vagy kézzel is moshatóak, mikrohullámú sütőbe is betehetőek!

Extra: Hogy ne csupaszon ad át a terméket, kérésre díszdobozt vagy díszcsomagolást is tudunk biztosítani.

1.800Ft

Varázs bögre

Szeretnél egy különleges ajándékot adni? Nagyon jó érzés, amikor szépen lassan elővarázsolódik a rajta lévő fotó vagy grafika.

Ez a varázs bögre első látásra egy sima fekete színű bögrének tűnik, de mihelyt hő éri, kezd kivilágosodni és megjelenik rajta szereplő grafika vagy fotó. Amint visszahűl a bögre, a színe is visszaváltozik feketévé.

2490Ft

Opál bögre

3 dl-es opál bögrére történő nyomtatás különleges hatást kelt. Szép opálos felületen egy sejtelmes fotó grafika látható.

1990Ft